Jonas Saalbach u Sarajevu predstavlja novi album “Perspectives”

Preslušajte novi album u cijelosti, a zatim ga iskusite uživo!

Talentirani njemački producent Jonas Saalbach osvojio je deep & progressive publiku briljantnim, melodičnim singlovima, a posebno albumom “Ancient Lake” iz 2015. godine, višeslojnom muzičkom avanturom koja pruža sjajan materijal za podije, ali i zaokruženu priču za sanjarenje uz kućni stereo. Već dvije godine očekujemo novo “dugometražno” izdanje, a novi će album “Perspectives” napokon izaći 27.3. Materijal koji se na njemu nalazi ne odstupa pretjerano od uigrane Saalbachove formule (koju ionako nema zašto mijenjati), ali je osjetno da je ipak dodatno sazrio i isporučio sjajne trake koje odražavaju njegovu ljubav prema toplim, prirodnim zvukovima, senzualnim vokalima i nebeskim harmonijama. Uostalom, imate se priliku uvjeriti i sami, pošto je čitav album dostupan na preslušavanje:

Na njemu se nalaze kolaboracije s priznatim autorima kao što su Solok, Marina Miconnet, Hacker & Miethig, Amber LongPhilipp Kempnich, a kako kaže ekipa iz izdavačke kuće Einmusika Recordings, radi se o “putovanju kroz povijest elektroničke glazbe ili znanstveno-fantastičnom predviđanju nadolazećeg zvuka sezone“. Usitinu, sve je tu – od kozmičkih melodija njemačkih elektro-pionira 70-tih, preko neodoljivog italo-disco groovea sve do nijansi i atmosfera novog deepa, te kristalnih harmonija progressive zvuka. Ono što je najbitnije – ovdje se ne radi samo o trakama, već pravim pjesmama, koje će vas osvojiti svojim zaraznim motivima i navesti da im se stalno vraćate.

Ili još bolje – iskusite ih uživo! Jonas Saalbach nastupa 7.4. na Die Tanznacht programu, a mjesto radnje je Amfiteatar Centar Skenderija / Dom Mladih u Sarajevu. Uz njega, za pultom će se naći izvrsna domaća postava, naši znanci i članovi Submarine Vibes obitelji: slovenski talent Roby Deep, Sijah & Kolenda i Hibrid. Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 15KM – svoju možete osigurati OVDJE, dok će cijena na ulazu iznositi 20KM.