Veseli i šareni sintesajzeri opakog zvuka

Izgledaju i zvuče jedinstveno!

Inženjer i dizajner zvuka Ivo Ivanov udahnuo je potpuno novi i više nego dopadljivi život desecima ručno obojanih starih sintesajzera, za što je kriva elektro muzika 80-ih i zvukovi koji su dopirali iz Atarija 2600 i Vectrex sistema video igara.

Ovaj progresivni osnivač i direktor Glitchmachines-a, s klasičnom muzičkom naobrazbom i preko dvadeset godina iskustva, od malih nogu je bio zainteresiran za elektroniku i eksperimentiranje zvukom. Rezultat njegovog istraživačkog duha je suradnja s brojnim eminentnim audio kompanijama kao što su Native Instruments, Ableton, Tiptop Audio, SoundMorph i Twisted Tools.

Želja za pomicanjem granica dovela je do ove impresivne kolekcije sintesajzera koji proizvode bizarne i iznimno zanimljive šumove i zvukove, idealne za stvaranje takozvane glitch muzike.

Sigurni smo da bi svaki muzičar poželio u svojoj kolekciji imati barem jednu ovakvu spravicu s modificiranim ožičenjem, ali i svi ljubitelji dobrog dizajna.

U nastavku pogledajte galeriju probranih jedinstveno dizajniranih i modificiranih instrumenata Ive Ivanova:

Ivo-Ivanov_custom-synthesisers_1 Ivo-Ivanov_custom-synthesisers_2 Ivo-Ivanov_custom-synthesisers_3 Ivo-Ivanov_custom-synthesisers_4 Ivo-Ivanov_custom-synthesisers_5 Ivo-Ivanov_custom-synthesisers_6 Ivo-Ivanov_custom-synthesisers_7 Ivo-Ivanov_custom-synthesisers_8 Ivo-Ivanov_custom-synthesisers_9 Ivo-Ivanov_custom-synthesisers_10 Ivo-Ivanov_custom-synthesisers_11 Ivo-Ivanov_custom-synthesisers_12 Ivo-Ivanov_custom-synthesisers_13 Ivo-Ivanov_custom-synthesisers_14 Ivo-Ivanov_custom-synthesisers_15