Farrago Festival u Bavarskom dvorcu iz 13. stoljeća

Premijerno izdanje bajkovitog festivala pod umjetničkom palicom DJ Tennisa.

Dvorac Schweppermannsburg iz 13. stoljeća i njegova zelena okolica u kasnom ljetu privući će ekipu željnu kvalitetne muzike i dodatnog osvježenja. Berlinska agencija i etiketa Sweat Lodge i ÆTHER, promotori i serija događaja s juga Njemačke, pod palicom umjetničkog direktora Manfredia Romana (Dj Tennis), zaslužni su za organizaciju Farrago Festivala.

Kako odgovorni opisuju koncept i prekrasnu lokaciju istočno od Nurnberga pročitajte u izjavi:

“Daleko od plesnog podija, posjetitelji mogu uživati u prekrasnim poljima i šumama koje krase festivalsku lokaciju, istraživati veličanstveni restaurirani dvorac Schweppermannsburg, uživati u kulinarskim delicijama koje su ručno ubrali i probrali lokalni prodavači, ali i opuštati se uz hladna pića u sjeni starih hrastovih stabala koja okružuju dvorac.”

U kadrovima najavnog videa iz ptičjije perspektive pogledajte o kakvoj je lokaciji riječ i tko nastupa:

Pod zidinama vrte: Baikal, Dj Tennis, Eric Duncan, Honey Dijon, Isolée LIVE, John Talabot, Mano Le Tough, Marvin & Guy, Optimo, Paul and The Hungry Wolf, The Drifter i rezidenti.

Festival se održava 18. i 19.08. a broj posjetitelja je limitiran na 700. Cijena ulaznice koja uključuje i kampiranje, kreće se od 75€, a možete je kupiti OVDJE i OVDJE.