Hard Island ima stage na jednom od najvećih hard dance festivala

Masovni nizozemski hard dance spektakl Intents ove godine donosi i jednu posebnu novost.

Jedan od najluđih europskih festivala je nizozemski Intents, a lineup mu krase najjača imena svjetske hardstyle, hardcore i freestyle scene. Osim toga, jedna od ključnih atrakcija je kombiniranje svjetlosnih efekata, videa, lasera i pirotehnike u potpunoj sinkronizaciji s muzikom! Ovog će se proljeća održati u trodnevnom formatu, a sprema se i jedno iznenađenje…

Posebna novost na festivalu je stage koji drži domaća ekipa – radi se o Circus Beach programu koji uređuje Hard Island, najjači festival hard muzike na Jadranu, koji će ovog ljeta doživjeti svoje treće izdanje na Zrću! Za Intents je pripremljen lineup talentiranih rastućih zvijezda nove škole melodičnog hardstyle zvuka, što jamči inovacije u zvuku, zarazne refrene, ubojite ritmove i eksploziju adrenalina! Tako će se na pozornici zajedno naći hard dance Kanađani znani kao Crisis Era i australski hardstyle prvak Code Black (rezident Hard Island festivala), a ta kombinacija garantira stapanje epskih melodija sa sirovom futurističkom produkcijom i nadrealnom atmosferom. Ova će pozornica biti karakteristična po brojnim kolaborativnim nastupima, jer će se na njoj naći nekoliko izvrsnih nizozemskih tandema!

Prvi među njima su Devin Wild i JNXD, koji kombiniraju EDM harmonije s tvrdim ritmovima moćnije od mnogih svojih starijih kolega, a mladi fanovi stapanje njihovih stilova smatraju novim poglavljem tvrdog zvuka. Tu su i rastući hardstyle talenti Demi Kanon i Sephyx, ali i sirova, ekstatična kombinacija stilova koju donose Galactixx i Proto Bytez. Argentinac Noiseshock i Nizozemac Jay Reeve su zajedničkom su produkcijom orgazmičkih hitova već osvojili top-liste, a njihove se trake redovno vrte na velikim festivalima. Zajedno će nastupiti još i euforični nizozemski duo Ecstatic i Unsenses koji je sklon sentimentalnim melodijama, što je paradoksalna, ali eksplozivna formula!

Među solo izvođačima naći će se mladi Švicarac umjetničkog imena Cyber, poznat po neodoljivim melodijama, energičnim bas-linijama i euforičnim vibracijama. Zatim, duo Retrospect koji nose svježi zvuk s nostalgičnim vibracijama, raw hardstyle autor Deenis i poznati house/hardstyle vokal MC-V! Ova ubojita kombinacija svježih imena predstavlja novu generaciju zvijezda tvrdog zvuka čije vrijeme tek dolazi, a mladi su ih fanovi već prepoznali kao svoje predstavnike!

Intents17_HardIsland_lineup_artwork

Intents Festival će se održati od 26. do 28. 5. a Hard Island takeover sprema se na ključni dan festivala – u subotu (27.5.)! Doduše, ta je večer rasprodana, ali još stignete nabaviti upade za petak i nedjelju – ako ste za porciju tvrde akcije na jednom od najluđih nizozemskih festivala, svoju ulaznicu nabavite OVDJE!

Ukoliko vam je Nizozemska daleko, svakako skočite ovog ljeta na Zrće, gdje će se od 3. do 6. 7. održati treće izdanje Hard Island festivala! Fanovi su već primjetili da se na line-upu nalaze sve klučne zvijezde suvremenog tvrdog zvuka, kao što su Angerfist, Atmozfears, Minus Militia i Coone, ali i Pzyko Punks, The Sickest Squad, The Partyraiser i Noisecontrollers, a tu su i nezaobilazni rezidenti Art Of Fighters, Code Black, Da Tweekaz i MC Villain! Ulaznicu i smještaj osigurajte OVDJE.