Movement Croatia s jakim imenima preuzima zadnji dan Sonus Festivala

Već bogatom lineupu pridružuju se četiri techno teškaša.

Ovo se ljeto sprema jedno posebno iznenađenje! Premda smo se pitali što se zapravo događa s Movement Croatia, pošto nije bilo nikakvih najava niti riječi o lineupu, ali čini se da je misterija razriješena. Vlasnici Movement Torino i KappaFutur festivala očito su zaključili da bi još jedan ovakav pothvat na našoj strani Jadrana bio prevelik zalogaj, ali ipak nisu odustali – barem ne u potpunosti…

Za svoje je peto izdanje Sonus Festival okupio izuzetno jaka imena već u prvoj fazi lineupa, a u drugoj se zalomio i velik broj domaćih izvođača. Upravo su otkrili i najnoviji potez: za posljednji dan festivala (24.8.), Movement radi takeover i predstavlja četiri velikana suvremene techno scene!

Za početak, tu je frankfurtski veteran Dorian Paic, vlasnik etikete raum…musik i rezident kultnog kluba Robert Johnson. Slijedi Joseph Capriati, jedan od ključnih predstavnika novog vala napuljskog zvuka. Tu je i njegov zemljak Luigi Madonna, protagonist tzv. Drumcode techno struje. Na kraju, za pultom će se naći i neizbježni papa – Sven Väth.

Peto izdanje Sonus festivala održat će se 20.-24.8.2017. na dobro poznatoj lokaciji: plaža Zrće u Novalji na Pagu! Ulaznice možete riješiti po cijeni od 179€ za redovnu i 249€ za VIP izdanje, a postoji i mogućnost kupnje uz otplatu, uz polog od 45€. Riješite ih OVDJE. Pogledajte i after-movie s prošlog izdanja!

Osim toga, imate priliku iskusiti veliko zagrijavanje za Sonus u Zagrebu, gdje će se 2. i 3.6. odviti #WELOVESOUND festival, na četiri floora uz open-air spektakl. Više o line-upu i ostalim detaljima saznajte OVDJE.