ADOO izbacio “After One Year” EP uz moćan Spartaque remiks

Ubojiti futuristički techno za napeti dio seta.

Prije nekih godinu dana, ukrajinski techno prvak Spartaque nam je dao zanimljiv i opširan intervju u kojem je opisao svoj put od disco/house početaka preko minimal techna do moćnog, epskog i tvrdog zvuka koji danas plasira. Kako je napomenuo, uvijek je u trendu jer zna napipati vajb – tome možete posvjedočiti i u svježem remiksu koji je riješio za talentiranog Puležana koji se odaziva na ime ADOO.

Nedavno smo imali zadovoljstvo predstaviti traku “In My Head” na kojoj su ADOO i njegov sugrađanin Poco Loco plasirali tvrdi futuristički techno balansiran senzualnim vokalnim semplom. Srodnu atmosferu nosi i njegova nova traka “After One Year”, koju voze napeti ubodi syntha i minimalistički soulful vokal, obojeni kozmičkim padovima. Na EP-u možete pronaći originalni miks i čvrstu Spartaque verziju koja je u cijelosti dostupna za preslušavanje:

EP “After One Year” je izašao na etiketi IAMT koju vodi Spartaque, a dostupan je ekskluzivno na Beatportu – nabavite ga OVDJE, po cijeni od 4,34€ za čitavo izdanje ili 2,17€ po traci.