Marshmello donirao 100,000 dolara za žrtve uragana Harvey

Potresen dramatičnim scenama razrušenog Texasa

Mnoge svjetske zvijezde prihvatile su Harvey “izazov” potaknut štetom i posljedicama koje je istoimeni uragan ostavio za sobom. Mnogima će zazvučati neukusno da se bogati međusobno natječu tko je dao koliko novaca u humanitarne svrhe, dok je smisao potpuno drugačiji – potaknuti druge da doniraju što veće iznose.

I dok su tako Dwayne Johnson, Kevin Hart i Jennifer Lopez ponudili $25,000 za pomoć Houstonu, novopečena superzvijezda Marshmello je na svojoj Facebook stranici objavio nijemi video u kojem najavljuje donaciju Američkom Crvenom Križu u iznosu od $100,000.

Marshmello je napisao na svom Facebook profilu sljedeće:

“Srce mi se slama dok gledam sve te fotografije i videa koje je uragan Harvey nanio Houstonu. Sve nas pogađa kada se dogodi tragedija takvih razmjera, ne samo nas kao Amerikance, već kao ljude, neovisno o tome koje smo rase, boje ili religije. U ime ‘melloganga’ i mene osobno donirat ću $100,000 Američkom Crvenom Križu. Potičem svakoga uključujući moj ‘mallogang’ i kolege da naprave što mogu kako bi pomogli stanovnicima Texasa. Bog vas blagoslovio”.

Broj žrtava uragana Harvey popeo se na 45, 185,000 domova je oštećeno, dok je 9,000 u potpunosti uništeno. 42,000 ostalo je u skloništima zbog velikih poplava.