NBA prvaci izbacili Olivera Heldensa s DJ pulta u Las Vegasu

Što se dogodi u Vegasu ne ostaje u Vegasu

Putovi do uspjeha su trnoviti, ponekad čak i bizarni, pogotovo u svijetu DJ-a. Oliver Heldens, kao i većina njegovih kolega, prošao je nastupe u opasnim underground klubovima s periferije grada ispred šačice ljudi koji su tu završili samo jer ih je netko stavio na popis gostiju. Dešavalo mu se također da ga usred nastupa s pulta izbaci nekakav anonimni klinac za kojeg bi se naknadno ispostavilo da je nećak vlasnika kluba.

Oliver Heldens je danas kao 8 DJ na svijetu prema DJ Mag-u pomislio da su takve situacije daleko iza njega, no, čini se da ga je događaj s početka ljeta poprilično uzdrmao. Naime, dok je puštao na pool partiju u Las Vegasu, košarkaši Golden State Warriorsa su ga bezočno udaljili s pulta nakon svega 50 minuta njegovog seta, da bi miksetu preuzeo privatni DJ NBA prvaka iz Oaklanda, ostavivši Heldensove fanove u nevjerici.

Heldens je tu informaciju dugo držao za sebe, ali je to “traumatično” iskustvo odlučio podijeliti sa svojim fanovima na Twitteru kako bi skinuo sa sebe teret koji ga je mučio tjednima. Da bi ironija bila još veća, internetom istovremeno kruži snimka na kojoj zvijezda State Warriorsa Kay Thompson pleše na Heldensov i Tiëstov hit “Wombass” u nekom klubu.

Čini se da više ne vrijedi ona stara “Što se dogodi u Vegasu ostaje u Vegasu”.

https://twitter.com/OliverHeldens/status/905418757711040512