Diplo pokrenuo lavinu pozamašnih donacija za žrtve masakra u Las Vegasu

Dobar potez, sada još samo treba zabraniti vatreno oružje

Diplo je pokrenuo svojevrsnu humanitarnu lavinu odlučivši donirati 100,000 dolara žrtvama nedavnog masakra u Las Vegasu.

Informaciju o pozamašnoj donaciji podijelio je 7. listopada na svom Twitteru:

“Duboko suosjećam sa svim žrtvama… I njihovim obiteljima”, kazao je Diplo. “Nadam se da će događaji poput ovoga pokrenuti dugoočekivani iskren razgovor o nužnosti kontrole oružja u SAD-u. Las Vegas je moj dom i duboko me pogađa vidjeti da se stvari poput ove događaju u tako živom gradu s nevjerojatnom zajednicom ljudi koje smatram svojom obitelji”.

https://twitter.com/diplo/status/916617527437910016

Uz objavu o donaciji, Diplo je izazvao svoje kolege i sve ljude dobre volje da se pridruže ovoj akciji: “Izazivam ostale DJ-eve ili vlasnike hotela da se pridruže”.

Reakciju njegovih kolega nije trebalo dugo čekati, tako da su brojna imena kao što su Dillon Francis, Khan, Kaskade i Tiësto već uplatili određene svote novca. Khan je žrtvama masakra donirao cijeli honorar nastupa u Las Vegasu gdje je nastupio ovog vikenda.

Tiësto je prvotnu uplatu od 100,000 dolara naknadno odlučio udvostručiti, dok je Dillon Francis polovicu donacije od 100,000 dolara odlučio donirati žrtvama uragana Portorika.

U nastavku pogledajte tko se sve osjetio “izazvanim”:

I'm going to match you @diplo and donate $100,000 to the city I consider my second home. #VegasStrong #mellogang

A post shared by marshmello [✖‿✖] (@marshmellomusic) on