Hard Island festival s prvim imenima najavljuje mega rejv!

Slaže se pakleni hard dance puzzle za ljeto 2018. na Zrću

Hard Island festival u velikom stilu najavljuje adrenalinske ljetne praznike u razdoblju od 2. do 5. srpnja 2018. godine. Premda je ljetna festivalska sezona iza nas, ovaj jedinstveni i sve popularniji hardstyle i hardcore event najavljuje prvih šest imena koja će nastupiti na četvrtom i najtvrđem izdanju na plaži Zrće. Uz rezidente Art Of Fighters, Da Tweekaz, Code Black i Mc Villain, uspješni promotori nagovještavaju vrući lineup na kojem će se naći Frontliner, Donkey Rollers, Warface, E-Force, Miss K8 i Dr. Peacock.

Nizozemski hardstyle izvođač Frontliner, poznat još kao “the Melodyman”, do sada je objavio preko 100 traka među kojima se ističu himne “Weekend Warriors” i “Symbols”, kao i remiksevi traka velikih EDM zvijezda Armina van Buurena, Hardwella, Showteka i Major Lazera. Nastupao je najrespektabilnijim festivalima kao što su Electric Love, EDC i Tomorrowland, na kojima je već s prvim hard kickovima otpuhao publiku.

Raoul van Grinsven i Michel Pollen udružuju snage u studiju 2001. pod imenom Donkey Rollers i stvaraju prepoznatljivi donkey sound, nakon čega je uslijedio kalsik “Motherf*ck” i još nekoliko hardstyle bombi. Za potrebe energičnih live actova, dvojcu su se pridružili Jowan i MC DV8. Nakon nezaboravnih nastupa “hardstyle rokera” na najpoznatijim nizozemskim rejvovima kao što su Sensation Black, DefQon1, Qlimax, Decibel Outdoor, In Qontrol i HardBass, Donkey Rollers su ubrzo pokorili cijelo europsko i australsko tržište.

Warface je jedan od glavnih predstavnika raw hardstyle podžanra, koji se pod okriljem diskografske kuće End of Line Recordings iz undergorunda prometnuo u omiljeno lice glavnih pozornica. Adrenalinskim zvukom i moćnom produkcijom albuma “Art of War” i “The 9 Circles” u kratkom je roku osvojio publiku.

Hardstyle fenomen Edward Aandewiel, poznatiji kao E-Force, svoju je karijeru započeo kao dio dvojca Beat Providers još za vrijeme rane rejv i hardstyle scene. 2011. godine počeo je razvijati nešto sofisticiraniji zvuk pod sadašnjim aliasom, da bi uskoro počeo objavljivati trake za etiketu A2 Records. Nakon prvih traka “Masterclass”, “Attention” i “Freakz At Night” kojima je bacio u histeriju cijelu scenu, E-Force se nije prestao uspinjati stepenicama uspjeha. Nakon toga je počeo nizati hitove koji se nisu skidali s top ljestvica, od kojih izdvajamo “Seven”, “Open The Gates”, “Oldschool Flow”, “Men Of Steel”, “Blood Written”, “Disphoria” i “Illusion”.

Nastupajući na događajima kao što su Masters of Hardcore, Dominator, Syndicate i Defqon.1, ukrajinska DJ-ica Miss K8 postaje sve zvučnije ime hardcore i techno scene. Osim što nosi titulu najboljeg ženskog hardcore izvođača, postigla je i povijesni uspjeh dospjevši kao prva žena ikada na DJ Mag-ovu ljestvicu najboljih 100 DJ-eva u svijetu. 2016. godine objavila je prvi solo album “MAGNET” za etiketu Masters of Hardcore.

Strastveni zaljubljenik u frenchcore, Nizozemac Dr. Peacock, ima misiju upoznati što više ljudi s omiljenim stilom putem vlastitog Peakock Recordsa i svoje produkcije. O njegovom uspjehu svjedoče uspješnice “Trip to Ireland” i “Vive La Frenchcore”.

Hard Island festival održava se na plaži Zrće u razdoblju od 2. do 5. srpnja, a ulaznice i pakete sa smještajima možete kupiti na njihovoj službenoj stranici OVDJE. U nastavku pogledajte aftermovie izdanja iz 2017. godine!