Najavljena treća po redu Hrvatska Funk Konferencija

Ples, hrpa vinila i zanimljiva predavanja

Ekipa iz Hrvatske Funk Delegacije nam donosi treće izdanje uspješne hrvatske funk konferencije, 4. studenog, u Zagrebačkom klubu Boogaloo!

U središnjem dijelu programa organiziran je party s početkom u 23h na kojem će nastupiti 16 prekaljenih DJ-eva, zaljubljenika u funk, soul i disko trake, a koji će se u razdoblju od osam sati neprestano rotirati, puštajući najvruće plesne brojeva iz svojih bogatih kolekcija. Vješto manipuliranje gramofona i miksera sigurno će održati atmosferu uzavrelom sve do jutra. Nastupaju: Bijan, Bocca Sofistifunk, Borovich, Chill, Jopa, Kid VA, Kool S, Pips, SlipMat, Dr. Smeđi Šećer, Soul Bader, Tomo Ricov, Venom, Umbo i Werft.

3. Hrvatska Funk Konferencija nam u popodnevnim satima donosi i prodajni sajam gramofonskih ploča u klubu Boogaloo, specijaliziran za plesnu klupsku glazbu iz svih razdoblja i žanrova, a među izlagačima će se naći ponajbolji zagrebački second-hand dućani gramofonskih ploča kao i mnogi Hrvatski DJ-evi.

U sklopu konferencije bit će organizirana i kraća predavanja vezana za filozofiju, tehnike i metode DJ-inga kroz povijest.

Ulaz na sva predavanja i prodajni sajam vinila je besplatan, a cijena ulaznice za party je 40 kuna, a može se kupiti od 22h isključivo na ulazu u klub Boogaloo. Za više informacija poražite pratite službeni Facebook event.

Hrvatska-Funk-Konferencija-2017