Craig Richards objavljuje knjigu čudnih karikatura kolega DJ-eva

Ricardo Villalobos, Ben UFO, Nicolas Jaar...

UK producent i magistar londonskog sveučilišta Royal College of Art Craig Richards najavljuje skori izlazak svoje knjige “A Show of Heads Inside and Out”, koja sadrži 88 stranica njegovih slika i crteža umjetnika koji su nastupili na prvom izdanju njegovog Houghton Festivala, a među kojima se nalaze veličine kao što su Ricardo Villalobos, Ben UFO, Move D, Nicolas Jaar, Tony Allen, Calibre, Sonja Moonear i Andrew Weatherall.

Prezentacija Richardsove knjige abstraktnih ilustracija i karikatura održat će se 8. prosinca u zgradi No 1 Poultry, a u nastavku možete pogledati nekoliko stranica njegove knjige koje je ekskluzivno objavio Crack magazin.

Craig-Richards_A-Show-of-Heads-Inside-and-Out_Calibre Craig-Richards_A-Show-of-Heads-Inside-and-Out_Cobblestone-Jazz Craig-Richards_A-Show-of-Heads-Inside-and-Out_Convextion Craig-Richards_A-Show-of-Heads-Inside-and-Out_Move-D Craig-Richards_A-Show-of-Heads-Inside-and-Out_Nicolas-Jaar Craig-Richards_A-Show-of-Heads-Inside-and-Out_Raresh Craig-Richards_A-Show-of-Heads-Inside-and-Out_Ricardo-Villalobos Craig-Richards_A-Show-of-Heads-Inside-and-Out_Roman-Flugel Craig-Richards_A-Show-of-Heads-Inside-and-Out_VILOD