Ricardo Villalobos, Magda i Sonja Moonear na prvom Up Festivalu u Pragu

72 sata rejva u impresivnom secesijskom zdanju

Stari kontinent u 2018. godini postaje bogatiji za UP Festival, kojemu je cilj stvoriti novi muzički pokret u glavnom gradu Češke, Pragu, a koji se može pohvaliti s već iznimno bogatom umjetničkom baštinom. Mjesto održavanja festivala je jedinstvena i inspirativna secesijska zgrada Výstaviště Praha izgrađena kao multifunkcionalni izložbeni prostor još davne 1891. godine, u kojoj će se iduće godine u trajanju od 72 sata na 4 pozornice izmijeniti preko 50 strastvenih izvođača.

“Istraživat će spektar različitih zvukova i svjetla s preko 50 izvođača koji će nastupati na “jedinstvenoj lokaciji” u srcu jednog od najspektakularnijih europskih gradova”, tako organizatori koji žele pomicati granice umjetnost opisuju svoj trodnevni rejv.

UP Festival je upravo objavio prvi val izvođača među kojima se nalaze velika imena kao što su Ricardo Villalobos, Magda i Sonja Moonear, a na popisu se još nalaze Ion Ludwig, Barac, Luigi Tozzi, Nils Weimann, Fatty M i Schwa. Također će nastupiti i lokalni izvođači Jorgos, Oliver Torr, Em Ju Es Aj Si i Bruno Curtis.

UP Festival će se održati od 11. do 13. svibnja 2018., a više informacija o ulaznicama i o samom festivalu možete saznati OVDJE.

UP-Festival-2017-1st-lineup