Novim albumom “Structure” Neutron donosi haos i euforiju

Intima, emocija i magični momenti na trećem albumu mladog šefa beogradske etikete

WAXX TRAX je beogradska platforma koju je osnovao Bojan “Neutron” Musulin 2013. godine kako bi imao potpunu slobodu da se iskaže kao umetnik u svim svojim muzičkim formama, te pomogne drugim umetnicima da urade isto. Do sada su na WAXX TRAX objavljena dva Neutronova albuma “Lost Tracks” i “Substance”, kao i najnoviji, treći album “Structure”, koji je premijerno objavljen na dan rođendanske žurke etikete u beogradskom klubu Drugstore.

“‘Structure’ je treći put kako umetnik deli sa nama svoja osećanja i neispričane utiske, sa iznenađujućom količinom energije dok pokušava da udahne život momentima inspiracije. Još jednom, umetnik se vraća korenima, rearanžiranju i kombinovanju esencijalnih zvukova kako bi ponovo ispitao svoj kreativni proces. Rezultat je ličan, izgrađen sa emocijom i sirovošću,” navedeno je na Soundcloud profilu WAXX TRAX stranice.

Za razliku od prošla dva albuma, Neutron je trećem albumu pristupio veoma zrelo po pitanju produkcije zvuka, ali istovremeno pokazao znatiželju deteta koje sve želi da proba. Sirove gromade zvuka sa primesama kontrolisanih overdrive momenata (“Zenke”), hipnotišući tehno koji u sobi punoj dima dominira podijumom (“Libido”), “batshit crazy” rejv momenti (“Bat Wing”) i lagodnost sa kojom se u kasnim večernjim satima vraćate kući gradskim prevozom (“Return”) pokazuju intimni kolaž haotičnog života u Beogradu.

U saradnji sa WAXX TRAX etiketom, predstavljamo i poklanjamo dub verziju trake “You Don’t Know Me” kao jedinstveni album bonus. Ovog energičnog rejv monstruma treba čuvati za vrhunce večeri kada je publika u najvećoj ekstazi.

Album “Structure” već je izašao ekskluzivno putem Beatport online servisa i možete ga nabaviti OVDE, dok će 28. januara 2018. godine biti dostupan u svim boljim digitalnim prodavnicama.