Klub Kalypso s plaže Zrće proslavio 30. sezonu, najluđu do sada

U ljeto 2017-te nastupila su neka od najvećih svjetskih imena

Najljepši klub na jadranskoj obali i pionir klubske scene na Zrću, Kalypso, svoj 30. rođendan obilježio je najspektakularnijom sezonom do sada, ugostivši festivale Hideout, Fresh Island, Hard Island, Sonus, Area 4, Black Sheep, Zrće Spring Break Europe, Barrakud i Loveweek na kojima su nastupile velike zvijezde kao što su Yellow Clow, DVBBS, Angerfist, Minus Militia, Noise Controllers, Anime, Matthias Tanzman, Ricardo Villalobos, Maceo Plex, Jackmaster, Rødhåd, Monika Kruse, Dense & Pika, Richie Hawtin, Pan-Pot, The Martinez Brothers, Sonja Mooner, Seth Troxler, tINI i Tim Westwood, ali i nastupe najvećih EDM superzvijezda – Marshmello, R3hab, Will Sparks i DJ Antoine.

Prošle godine DJ Mag otkrio je listu najboljih svjetskih klubova, donijevši odlične vijesti za Kalypso. Naime, klupski svijet je glasao i svrstao Kalypso na visoko 39. mjesto DJ Mag-ove ljestvice najboljih 100 klubova na svijetu.

Već se opasno kuha program za ljeto 2018. godine, a osim što je poznata većina datuma svih festivala, prva velika imena elektoničkog zvuka su već najavljena, a do tada podržite klub Kalypso u novom izboru DJ Mag-a i podržite ga OVDJE i svrstajte u sam vrh svjetskih klubova.