Fotografije najekskluzivnije techno večeri u Gruziji

Otkrijte "Horoom", večer beskompromisne politike i aktivizma jednog od najboljih europskih klubova

Gruzijski klub Bassiani u glavnom gradu Tbilisiju osim titule jednog od najboljih europskih techno klubova, može se pohvaliti i svojim “Horoom” večerima koje utjelovljuju načela beskompromisne politike i aktivizma, pružajući utočište i siguran rejv članovima LBGTQ zajednice u jednoj naglašeno konzervativnoj i ortodoksnoj državi.

Kako bi se osigurao siguran rejv, vodstvo kluba je primorano pribjeći ekstremnim alatima i metodama filtriranja gostiju. Princip je sljedeći – nakon što se registrirate na web stranicu kluba Bassiani imenom, datumom rođenja, brojem osobne karte i URL-om vašeg Facebook profila, provjeravaju se vaši prijatelji, grupe kojih ste član, ali i komentari koje ste ostavili za sobom na najpopularnijoj društvenoj mreži. Ukoliko vas prihvate, bit će vam poslan QR kod koji ujedno predstavlja i besplatnu ulaznicu za “Horoom” večer.

Više možete saznati OVDJE, a u nastavku pogledajte galeriju fotografija iz kluba Bassiani koje je za vrijeme jedne “Horoom” večeri zabilježila ekipa iz Calvert Journal magazina.

Bassiani_Horoom_by-Hitori_1 Bassiani_Horoom_by-Hitori_2 Bassiani_Horoom_by-Hitori_3 Bassiani_Horoom_by-Hitori_4 Bassiani_Horoom_by-Hitori_5 Bassiani_Horoom_by-Hitori_6 Bassiani_Horoom_by-Hitori_7 Bassiani_Horoom_by-Hitori_8 Bassiani_Horoom_by-Hitori_9 Bassiani_Horoom_by-Hitori_10 Bassiani_Horoom_by-Hitori_11 Bassiani_Horoom_by-Hitori_12 Bassiani_Horoom_by-Hitori_13