Angerfist, Coone i Zatox vraćaju se na Hard Island

Najveće zvijezde hard dance scene na Zrću, na najtvrđem rejvu ljeta

Nakon najavljenih prvih imena s masivnog lineupa najtvrđeg ljetnog rejva u Europi, Hard Island festival donosi i treći val izvođača za svoje četvrto uzastopno izdanje na plaži Zrće u razdoblju od 2. do 5. srpnja!

U trećem valu najavljen je dolazak velikih zvijezda, ali i showcase ekipe Coone and the Gang koju fanovi imaju priliku vidjeti još samo na mega festivalima kao što je Tomorrowland.

Uz Coona 3. srpnja na glavnoj pozornici kluba Aquarius nastupaju: Da Tweekaz, Zatox, Code Black, Sub Zero Project koji kombiniraju hardstyle i psytrance, Hard Driver live, Lowriderz, Ruthless, Pablo Discobar, te rezident festivala MC Villain.

Najveći hardcore izvođač Angerfist, kojeg smo imali čast intervjuirati prošle godine, objavio je novi album “Creed of Chaos” koji će uz specijalni istoimeni showcase predstaviti 3. srpnja na glavnoj pozornici kluba Kalypso, gdje će mu se pridružiti Miss K8, Mad Dog, I:Gor live, Furyan, Dyprax i Radium, a ulogu domaćina preuzet će MC Nolz.

Jaws pozornicu ove goddine smještneu u klubu Aquarius 3. srpnja zauzet će giganti extra raw stila škotska etiketa Gearbox, na kojoj će nastupiti Malice, Rooler, Physika, Thyron, Re-Mind, Avi8, Art Frequency i MickeyG.

Premda smo već najavili dolazak velikog Dr. Peackoka na plažu Zrće, nova je vijest da će upravo on 4. srpnja predvoditi BKJN showcase na Jaws pozornici, na kojoj će mu se priduržiti frenchcore i uptempo izvođači Sefa, DRS, Repix, Hyrule War, Lunatic i Sprinky, dok će ulogu domaćina preuzeti MC NO-ID.

Trećim valom još su najavljeni: mlada nizozemska hardstyle zvijezda D-Sturb i Dither, poznat kao “Bass drum butcher from Rotterdam”.

Najavljen je i festivalski program na kojem se očekuje preko 80 izvođača kojeg možete provjeriti OVDJE, baš kao i ostale informacije o ulaznicama i smještajima. U nastavku pogledajte aftermovie iz 2017. godine.