Prijavi se na Illectricity Nucomers Night

Ako si mlad i neafirmiran DJ ili producent, ovo je prilika za tebe

Illectricity Nucomers Night svake godine ukazuje na nove mlade DJ-e i producente koji još nisu imali priliku javno nastupiti ili izvoditi svoju muziku uživo. Najdugovječniji projekt ovog tipa u Hrvatskoj, od davne 2006. godine pa sve do danas, otkrio je više od osamdeset novih nada klupske scene, od kojih se barem pola dan danas aktivno i uspješno bavi glazbom.

Ako ste DJ i/ili producirate bilo koju varijaciju elektroničke glazbe, s naglaskom na inovativnost, svestranost i kreativnost te još niste nastupili kao DJ/live act na većim projektima, niti službeno izdali svoju glazbu na poznatijoj glazbenoj etiketi, pošaljite svoje materijale na illectricity@gmail.com sa naznakom “Prijava na Nucomers Night”. Prijava na Nucomers natječaj treba sadržavati linkove na vašu glazbu (ako ste DJ, linkajte jedan ili dva miksa koji smatrate da su reprezentativna, ako ste producent linkajte maksimalno šest traka), kratku biografiju (četiri do šest rečenica), ime i prezime, godine starosti, e-mail adresu, broj mobitela i u koju kategoriju se prijavljujete (DJ ili live act).

Prijave na natječaj traju do četvrtka 8. veljače (do ponoći), žiri će izabrati te objaviti imena pet finalista do nedjelje 11. veljače a finalisti će nastupiti na Nucomers Night večeri koja će se održati u subotu 17. veljače u Pločniku.

Finalisti će biti objavljivani na Illectricity Facebook stranici. Na samoj večeri u Pločniku, o pobjedniku će odlučivati žiri sastavljen od članova CFSN DJs kolektiva i kolega za scene. Sretno!

Neki od pobjednika kroz sve godine su: Shao, Ana Antonova, SZCH, Viatori, El Commando, Moz, Iggy Dub i drugi.

illectricity_FB_cover_nucomers_kvadratni_NEW-min