“Rick and Morty” najavljuju prvi Adult Swim Festival

Festival novog doba za sve ljubitelje crtanih filmova "Samurai Jack" i "Rick and Morty"

Multimedijalna mreža Adult Swim, poznata po crtanim filmovima za odrasle kao što su “Rick and Morty” i “Samurai Jack”, najavljuje svoj prvi festival koji će se održati 6. i 7. listopada u industrijskom dijelu centra Los Angelesa, a kao headliner najavljen je američki hip-hop duo Run The Jewels. Objavljen je i ekskluzivni festivalski promotivni video u kojem uloge tumače Rick i Morty.

“Vrijeme je da Adult Swim svoj jedinstveni pristup primijeni i na jedinstveno festivalsko iskustvo. Adult Swim Festival sadržavat će sve što fanovi vole u vezi nas… Odličan show, inovativnu glazbu i strastvenu zajednicu u okviru koje svi zajedno možemo uživati”, kazala je Jill King, potpredsjednica odjela za marketing programa Cartoon Network, Adult Swim i Boomerang.

Organizatori očekuju 15,000 posjetitelja dnevno, a osim muzičkog programa najavljuju i popratne sadržaje kao što su interaktivno igranje igrica i raznorazni nastupi s komičnim predznakom.

“Uvijek smo nastojali dati fanovima jedinstvene događaje i iskustvo”, dodala je King. “Ovo iskustvo je prilika da proširimo naš portfolio s jedinstvenim festivalom koji može rasti iz godine u godinu.”

Više informacija o Adult Swim Festivalu pronađite na službenoj web stranici OVDJE.