Funk, house i acid jazz legende Jestofunk dolaze na Voi’Sa festival

Poslastica na otoku Braču

Voi’Sa festival najavljuje svoje deveto izdanje, najbolje organizirani tulum na plaži Acapulco u Supetru na otoku Braču, uz novu pozornicu, produkciju i line-up koji će zadovoljiti i najdelikatnije apetite u razdoblju od 2. do 4. Kolovoza!

Voi’Sa iz godine u godinu zauzima sve bitnije mjesto na mapi događanja hrvatske obale, a Jestofunk feat. Cece Rogers, Llorca aka Art of Tones, Pips, Chips & Videoclips, Letu Štuke, Eddy Ramich, Jan Kinčl & Regis Kattie, Juke Box Radio Kabeli, Fiddly Digits, Hrwo E, Ivan Dudda, Jazzozo, Tabu (keeper of the groove), Žele/Radio Brač, Ante Jakir i Voi’Sa kolektiv Kid VA & Bocca Sofistifunk više su nego dovoljan razlog da uhvatite jednu od 12 trajektnih linija koje svakodnevno povezuju Split i Supetar i priključite se najplesnijem izdanju festivala do sada.

Posljednji dan festivala pada u subotu, 4. kolovoza, gdje će publiku u potpuno novu dimenziju odvesti kultne funk, house i acid jazz legende Jestofunk u kombinaciji s nevjerojatnim vokalom CeCea Rogersa, čija su izdanja izlazila pod okriljem kultne etikete Irma records. Pioniri fuzije dance, funk i house zvuka za nešto iskusnije posjetitelje ovogodišnje Voi’Sa avanture pripremaju pravu bombu nostalgije i povratak u nezaboravne izlaske subotama u splitskim klubovima Metropolis i Irma, te bračkim XXL i Arija. Riječ je o visoko energičnom, rijetkom bookingu koji budi nostalgiju i predstavlja šlag na kraju devete po redu Voi’Sa priče!

Cijena festivalske trodnevne ulaznice iznosi 160,00 kuna, dok je cijena dnevne ulaznice u pretprodaji 70,00 kuna, koja će na dan koncerta iznositi 90,00 kuna. Novost je da Voi’Sa kolektiv od ove godine stavlja u prodaju i dvodnevnu ulaznicu po cijeni od 120,00 kuna, koja vam omogućuje da uparite dva dana festivala po želji.

Ulaznice možete kupiti odmah u Turističkoj zajednici Grada Supetra, konobi Ma:Toni u Splitu, te na svim prodajnim mjestima Adriaticketa ili putem web stranice OVDJE.

Voi’Sa festival vam je na dohvatu ruke! Isplanirajte svoju avanturu – provjerite 12 dnevnih linija koje redovito povezuju Split i Supetar OVDJE!

Voi'Sa18_poster