Tomorrowland predstavio prve aktere zimske bajke u Francuskim Alpama

Za 30 tisuća ljudi "The hymn of the frozen Lotus" pričat će Armin van Buuren, Martin Garrix i mnogi drugi

Tomorrowland Winter napokon je objavio prvi val svojih headlinera i izvođača, nakon višemjesečne kampanje kojom su organizatori premijernog zimskog izdanja veličanstvenog festivala Tomorrowland nabildali očekivanje.

Prvi najavljeni izvođači Armin van Buuren, Martin Garrix, Nervo i Kölsch, kao i Steve Aoki, Afrojack, Joris Voorn, Lost Frequencies, Sunnery James & Ryan Marciano te Dimitri Vegas & Like Mike, a sve su to prekaljene legende Tomorrowlandovih dosadašnjih nesvakidašnjih iskustava pa nema sumnje kako će se karakterističan osjećaj užitka i jedinstva sa standardnih pozornica ovog festivala preseliti i u Francuske Alpe. Naravno, popis izvođača ovim nije zaključen ni izdaleka, a daljnje se najave očekuju u skoroj budućnosti.

Kako smo već pisali, prvi Tomorrowland Winter održat će se na prekrasnoj lokaciji Alpe d’Hueza od 9. do 16. ožujka 2019. godine, pod temom “The hymn of the frozen Lotus”. U skijalištu koje će se za trajanja festivala u potpunosti posvetiti njegovim posjetiteljima očekuje se 30 tisuća ljudi.