5 razloga zašto je Hard Island Australia raj za ljubitelje najtvrđeg zvuka

Hrvatski hard dance festival Hard Island već drugu godinu odlazi i na drugi kraj svijeta

Nakon što su prošle godine odvažni hrvatski organizatori svoj festival Hard Island za jedno od njegovih izdanja odlučili preseliti i u daleku Australiju, za nešto više od mjesec dana čeka nas nova australska epizoda ovog spektakla najtvrđe plesne muzike. Do tada održavan samo na Zrću, gdje je ovaj festival hardstlye i hardcorea zvuka Dalmaciji pripomogao zaraditi ugled jedne od europskih top rejverskih destinacija, Hard Island se u Australiji snašao fantastično, opravdavši povjerenje svojih poklonika iz udaljenih krajeva svijeta.

Ove nas godine u predivnom gradu Gold Coast, odnosno na otoku South Stradbroke u njegovoj neposrednoj blizini, od 2. do 4. studenog očekuje novo izdanje. Potencijalnim, a neodlučnim ljubiteljima hard dance muzike reporter sjata Pulse Radia Tom Halstead naveo je pet razloga zbog kojih propuštanje Hard Islanda u Australiji uopće nije pametna ideja. Ovako izgleda idila u rejverskom raju:

Popis izvođača je sulud!

Sa svojih čak 20 međunarodnih izvođača i pedesetak lokalnih imena koji nastupaju na četiri različite pozornice – za koje se ne zna koja je ljepša od koje – Hard Island zvukove hard dancea predstavlja kao nitko drugi. Od jutra do sutra tri će tisuće ljubitelja tvrdog zvuka pod suncem i zvijezdama na jednoj od najljepših australskih obala uživati u nastupima imena kao što su Cyber, D-Fence, Deadly Guns, Destructive Tendencies, Dither, Dougal, Dr.Rude, Frontliner, Hard Driver, I:Gor, Joey Riot, Jnxd, Keltek, Lny Tnz, N-Vitral, Promo, Re-Style, Regain, Ruthless, The Pitcher, The Satan ili Thyron.

Sve se doslovce odvija u raju

Australski obalni grad Gold Coast svoje ime nije dobio slučajno, nego zato što ga dokle god seže pogled okružuju prekrasne pješčane plaže. Uvijek lijepo vrijeme i kristalno čisto more dopunjavaju paket tropskog raja koji kao da se nalazi u snu. Odmaralište McLarens Landing Resort nalazi se na uglavnom nenastanjenom otoku South Stradbroke i lokacija je ovog nesvakidašnjeg festivala. Ako vam kojim čudnim slučajem muzika ipak dosadi, otok nudi još pregršt sadržaja.

North-Burleigh_1200 McLarens-Landing-Resort_960 Currumbin-Creek_1200

Rejvanje na brodu

Rejvovi na brodovima smatraju se ultimativnim hedonističkim iskustvom na rasporedu Hard Islanda. Samo zamislite kakav je to doživljaj na nakrcanom se brodu voziti u sumrak i ludovati uz najbolji hard dance. Popis izvođača još se uvijek skriva, ali nema dvojbe da će i ovogodišnji rejv na brodu – u nedjelju 4. studenog – opet biti spektakularan.

Posebni vikend paketi

Kako bi vikend bio potpun, posjetiteljima se nude posebni brončani, srebrni i zlatni paketi dizajnirani za zadovoljenje posebnih želja svakog pojedinca. Najbolje je što odabranu varijantu ne morate platiti odmah i odjednom nego putem depozita možete plaćati u dijelovima sve do samog događaja u studenom.

VIP iskustvo

Želite li pojačati svoje iskustvo Hard Islanda, to možete učiniti izborom posebnog paketa VIP Experience, koji će vam osigurati privatno mjesto s više prostora za plesanje, ali i za odmaranje od napornog partijanerskog ritma. Uz bar i catering zaista neće biti razloga da odlazite igdje drugdje. A to nije sve, jer u paket ulazi i cijeli niz ostalih pogodnosti među kojima i pravo prvenstva ukrcaja na brodove koji posjetitelje odvoze prema lokacijama i natrag.

Ako još uvijek niste sigurni je li Hard Island prava stvar za vas, pogledajte prošlogodišnje vrhunce:

Ulaznice i ostale informacije potražite na službenom sajtu OVDJE.