Skrillex i JOYRYDE imaju novi singl “Agen Wida”

Nova traka, produkcija singla za Mariju Carey, povratnički američki nastup pred kraj godine - Skrillex se opet zahuktava

Nakon što je prije nekoliko tjedana dao naslutiti kako se sprema izbaciti novu traku, Skrillex ju je upravo i pustio na tržište. Novi singl “Agen Wida” kolaboracija je s engleskim producentom JOYRYDE-om, a trenutna eksplozija kreativnosti nakon duljeg perioda relativne tišine tako je dobila svoj pretpostavljeni vrhunac.

Skrillex je nedavno objelodanio kako je sudjelovao u skladanju naslovne teme trećeg izdanja role-playing igre Kingdom Hearts, a prije koji dan je i diva Mariah Carey izbacila svoj novi singl “The Distance”, u produkciji nikoga drugog do li osnivača kolektiva OWSLA. U srpnju je Skrillex u Japanu odradio i svoj prvi gig nakon osjetno duge pauze, a američkoj će se publici nakon dvije godine vratiti u prosincu na festivalu u Minneapolisu.

Pridodamo li svemu i nedavno tvitanje producenta Yultrona kako će Skrillexova nadolazeća muzika “promijeniti igru”, čini se kako ćemo se u mjesecima koji stižu susresti s mnogo toga s potpisom ovoga velikog EDM superstara. Do tada, traku “Agen Wida” poslušajte u nastavku.