VIDEO: “Jebeš predsjednika” Snoop Dogg puši marihuanu ispred Bijele kuće

Čista provokacija!

Kralj svih repera, napušenih i repera koji se napušavaju – dakle, otprilike svih na svijetu – Snoop Dogg nastavlja svoju misiju iritiranja čovjeka kojega se uglavnom smatra najmoćnijim na svijetu, američkog predsjednika Donalda Trumpa. Novu je epizodu svojih smicalica javnosti predstavio kroz seriju videosnimaka na Instagramu.

Snoop je odjeven u sportsku trenirku Howard University, vozeći se automobilom pokraj Bijele kuće komentirao: “Eno tamo je Bijela kuća, jel? Svi ti mamojebci su tajna služba, jel? Da barem mogu izaći i fotkati se, ali ne smijemo se parkirati ovdje…” Međutim, onda je shvatio da ga takva sitnica ne smije spriječiti u naumu, jer ipak je on ulični igrač koji igra po nekim drugim pravilima, te je rekao vozaču: “Ma zajebi to, pusti me vanka. Da se slikam. Snoop Dogg, jebeš predsjednika!”

Sve je to, naravno, snimio, baš kao i kasnije čilanje na klupi, pušenje blunta i druženje s fanovima tijekom kojeg je uzbuđeno pričao kako “puši kao Rolling Stone”, a prije odlaska još je jednom ponovio: “Jebeš predsjednika!” Cijelu Snoopovu washingtonsku avanturu možete popratiti kroz niz videa pod naslovima “I Had 2 Do It part I, II and III”.

Čini se da je bila riječ o iscrpnoj zajebanciji, nakon kakve se valja dobro najesti, ali ni najmanje ne sumnjamo kako će se Snoop vješto snaći u pripremi ukusne okrijepe s obzirom na to da je nedavno izbacio vlastitu kuharicu, te kasnije i opustiti uz koktel, jer ipak on drži svjetski rekord za najveći koktel Paradise.

View this post on Instagram

I had 2 do it pt1

A post shared by snoopdogg (@snoopdogg) on

View this post on Instagram

I had 2 do it pt 2

A post shared by snoopdogg (@snoopdogg) on

View this post on Instagram

I had 2 do it pt 3

A post shared by snoopdogg (@snoopdogg) on