Polovica DJ dua Dimitri Vegas & Like Mike je novi Spider-Man

Dimitri Vegas u nizozemskoj sinkronizaciji novog animiranog filma "Spider-Man: Into The Spider-Verse" postaje Peter Parker

Dimitri Vegas, pravim imenom Dimitri Thivaios, uskoro će svoju glazbeničku karijeru na neko vrijeme ostaviti po strani kako bi se mogao posvetiti nastupanjem u nadolazećemu animiranom filmu “Spider-Man: Into The Spider-Verse”. Naime, polovica belgijskog DJ para Dimitri Vegas & Like Mike se pridružuje Marvel Cinematic Universeu i to kako bi glas Petera Parkera sinkronizirao na nizozemski jezik za potrebe tamošnje verzije.

Kao dvojac koji pripada samom vrhu najvećih elektroničkih izvođača na svijetu, Dimitri Vegas & Like Mike su već i ranije surađivali s kompanijom u vlasništvu Disneyja, prije svega na limitiranoj kolekciji odjeće s dizajnom temeljenim upravo na motivima Spider-Mana. Dimitri je tada bio izjavio kako bi on kao dvanaestogodišnjak bio itekako poseban zbog suradnje sa Spideyjem.

Nizozemskom castingu će se uz Thivaiosa pridružiti i Laura Tesoro, Koen De Bouw, Alex Agnew, William Boeva te Jenne Decleir. Trailer za film pogledajte u nastavku.