Techno titani Nina Kraviz i Sven Väth dolaze na Sea Star Festival

Predivna laguna Stella Maris u Umagu od 23. do 26. svibnja ugostit će treće, najjače izdanje Exitovog festivala Sea Star do sada

Najavljen je najjači festival Sea Star do sada, a svoje nastupe u laguni Stella Maris potvrdili su techno titani. Čovjek koji je stvarao glazbenu povijest, trostruki dobitnik nagrade za najboljeg svjetskog DJ-a, te jedan od otaca techno pokreta, veliki i neponovljivi Sven Väth, te apsolutna liderica modernog elektronskog zvuka, karizmatična i jedinstvena Nina Kraviz!

Dok je Papa Sven, kako ga zovu fanovi, netko tko stoji kao simbol europskog plesnog zvuka i neokrunjenog kralja Ibize čije Cocoon partije pratimo rekordnih 20 sezona, istovremeno aktualni trenutak nitko ne definira bolje od Nine Kraviz, vjerojatno i najtraženijeg DJ-a današnjice i udarnog headlinera najvećih svjetskih glazbenih festivala koja je prethodne dvije godine obilježila EXIT festival u najprestižnijem slotu, zatvarajući legendarnu Dance Arenu.

Nastup je potvrdio i Ilario Alicante, dobitnik nagrade za najboljeg svjetskog techno DJ-a u 2018. godini. Zahvaljujući najavljenoj trojci, ali i spektakularnoj produkciji s glavnih pozornica EXIT festivala, duh globalno popularne Exitove Dance Arene materijalizirat će se 24. svibnja na impresivnom Addiko Tesla Stageu, glavnoj pozornici Sea Stara, u jedinstvenom spoju povijesti, sadašnjosti i budućnosti elektronske glazbe.

Jednako uzbudljivo bit će i sutradan 25. svibnja na susjednoj Nautilus Areni. Zvijezda večeri je Enrico Sangiuliano, najprodavaniji techno izvođač na Beatportu 2016. godine, a nastupaju i zagrebački mag Petar Dundov, te nova generacija domaćih zvijezda, splitski wunderkind DJ Jock, šibenska zvijezda u usponu Lawrence Klein i već internacionalno popularan DJ iz Pule, Unique.

Treće izdanje Sea Star festivala održat će se u predivnoj laguni Stella Maris u Umagu 24. i 25. 5. svibnja, uz Welcome Party 23. te Closing Party 26. svibnja. Prvi kontigent od 5000 ulaznica je rasprodan. Trenutno su u prodaji ulaznice po promotivnoj cijeni od 229 kn, što je velikih 50% popusta u odnosu na finalnu cijenu, te VIP Gold ulaznice po cijeni od 750 kn, na svim prodajnim mjestima te online u sistemima Ticketshop.hr i Entrio.