Plešimo za Milu, fali joj malo više od 500 tisuća dolara za operaciju

Ako ne možete plesati, uplatite na račun i šerajte

Ovog petka, 29.3., u Klubu Željezničar u Zagrebu održava se Benefit Party s ciljem prikupljanja novčanih sredstava za liječenje teško bolesne djevojčice Mile. Nastupaju Art Lentz b2b Dujo, Jakov Kolbas b2b Nebuloz, Fabian Mateša b2b Tonko, El Commando b2b Labud i Allan b2b Beifuss.

Uskoro dvogodišnja Mila članica je obitelji Dujo Jokića, DJ-a i organizatora raznih projekata vezanih uz razvoj elektroničke scene u Hrvatskoj, koja se od rođenja bori s teškim oblikom leukemije. Liječnici u Europi ne mogu više ništa učiniti za njeno zdravlje, stoga je za daljnje liječenje nužno potegnuti do daleke Amerike, u Philadelphiju. Zdravlje nažalost ima cijenu, a u ovom slučaju radi se o iznosu malo većem od vrtoglavih milijun dolara. Polovica iznosa već je prikupljeno, ali Mila ne može čekati i zato će ovaj petak, uz glazbu i ples, svatko doprinijeti koliko može – organizatori, radnici i DJ-evi odričući se svojih honorara, a plesači minimalnom preporučenom donacijom od 40 kuna.

Ako ste u mogućnosti i želi donirati više, možete to učiniti uplatom na sljedeći račun. Kao opis plaćanja upišite “Darovanje za zdravstvene potrebe – liječenje Mile Rončević”.

IBAN: HR3641330063110002644
Primatelj: Marin Rončević

Sve ostale informacije možete pronaći na Facebook eventu OVDJE.