Carl Cox, Joseph Capriati i Enrico Sangiuliano skupljaju novac za Burning Man

Playground ponovno planira vrući rejv

Već treću godinu zaredom, jedan od najavnih evenata astralno-pustinjskog iskustva golemog festivala Burning Man jest party prikupljanja novčanih i drugih sredstava za kamp Playground. Ovogodišnje će se izdanje održati 15. svibnja, na dobro poznatoj lokaciji kluba The Midway u San Franciscu.

Ne morate biti ozbiljan burner da znate kako su svaki put kad Carl Cox navrati u Zaljev – ma, zapravo, bilo gdje! – posebna zabava i nesvakidašnji doživljaj zajamčeni, pa će tako sigurno biti i za tri mjeseca. Ovaj put na partyju će mu se pridružiti kolega burner Joseph Capriati i velika techno nada Enrico Sangiuliano.

Inače, ideja za kamp Playground Carlu je na pamet pala još 2008., kada je zajedno s ekipom partijao na Burning Manu, a od 2014. kamp je postao nezaobilazan dio ponude pustinje Black Rock u američkoj Nevadi. Proizašao iz Carlovog privatnog kampera, do danas se taj poluprivatni party prometnuo u pravi rejv jer je kroz godine sve više i više posjetitelja počelo navraćati na piće i ples.

Danas, Playground je fundamentalni dio Burning Mana, koji mnogobrojni burneri naprosto obožavaju. Ekipa koja stoji za kampa iza sebe ima debelo iskustvo u kreativi, logistici i inženjerstvu pa ne čudi da i u nezavidnim uvjetima uspijeva organizirati događaj vrhunske kvalitete.

Playground-fundraiser-San-Francisco-2020