Lik tetovirao festivalsku narukvicu i dobio free upad do kraja života

Hip-hop festival Rolling Loud tipu koji je tetovirao festivalsku narukvicu odobrio besplatan upad do kraja života

Koliko daleko biste otišli i što biste sve bili spremni učiniti za doživotno važeću VIP ulaznicu na svoj omiljeni muzički festival? Jedna legenda, poznata samo pod imenom Brandon, odlučila se na lagani korak – tetoviranje festivalske narukvice za hip-hop festival Rolling Loud na svoje zapešće! Organizatori, nasreću, nisu ostali nijemi.

Festivalski je Twitter profil objavio fotografiju njegove dvodnevne VIP tetovaže s neskrivenim oduševljenjem, na što je jedan od izvođača, Darnell, odgovorio da Brandona moraju pustiti unutra čak i bez važeće ulaznice. Organizatori su se s tim složili, možda i u šali dodavši: “Doživotno!” Kada je to primijetio sam Brandon, uhvatio ih je za riječ, a sve je završilo priznanjem Rolling Louda kako će to upravo i biti slučaj. Brandon do kraja života na Rolling Loud ulazi besplatno.

Nije, doduše, razjašnjena logistika cijele priče – hoće li organizatori Brandona automatski stavljati na svaki sljedeći popis uzvanika ili će samo redarima naglasiti da pripaze na klinca s tetovažom VIP propusnice? Svejedno, Brandon je itekako dokazao da je predan Rolling Loudu!

https://twitter.com/RollingLoud/status/1225482772057378817