VIDEO: HOSH izveo sjajan set na krovu luksuzne indijske palače Jai Vilas

Pogledajte sjajan set njemačkog DJ-a i producenta HOSH-a koji je izveo na krovu indijske palače Jai Vilas iz 18. stoljeća

Čini se kao da ne prođe ni tjedan, ili ajde barem mjesec, a da ne ostanemo zadivljeni nekim novim spektakularnim rejvom u organizaciji Cerclea. Kultna platforma posvećena promoviranju najbolje elektroničke muzike i najljepših lokacija diljem svijeta svoju je misiju organiziranja originalnih evenata na neuobičajenim i prelijepim mjestima sada nastavila u indijskoj saveznoj državi Madhyja Pradesh, i to u palači Jai Vilas u gradu Gwailoru.

Ondje je prije nekoliko dana, u ponedjeljak 17. veljače, nastupio njemački DJ, producent i vlasnik etikete Fryhide, supertalentirani HOSH. Riječ je o predivnoj palači izgrađenoj u devetnaestom stoljeću, čiji je jedan dio do danas od 1964. otvoren posjetiteljima kao muzej Jiwajirao Scindia, ali u drugom još žive nasljednici dinastije Maratha Scindia. Naravno, uz sretnike koji su rejvu osobno nazočili, HOSH-ev set mogli su pratiti i ostali, u prijenosu vrhunske produkcije na Cercleovom službenom profilu na Facebooku.

HOSH je tako nastavio zlatni niz Cercleovih partyja među kojima se, primjerice, ističe Kölscheva vrtnja sa 120 metara visokoga drugog kata starog Eiffela, a Nina Kraviz se bila popela kat manje. Neki od ostalih majstora koji su nastupili na ranijim Cercleovim eventima bili su i Carl Cox, koji je svirao pred francuskim srednjovjekovnim dvorcem; zatim Solomun, koji je nastupio u rimskom kazalištu iz 1. stoljeća; ili Stimming, koji je za svoj party prostor dobio stari svjetionik, a Maceo Plex nakratko je postao i kapetan broda.