Amsterdam Dance Event objavio detalje 25. izdanja, vraća se u Felix Meritis

Nakon renoviranja lokacije na kojoj se ADE Pro Conference odvijala od 1999. do 2016., ove godine slijedi povratak

Vodeća svjetski festival i konferencija elektroničke muzike i povezanih industrija, Amsterdam Dance Event već se uvelike priprema za svoje jubilarno, 25. izdanje, koje će se odvijati od 21. do 25. listopada tekuće godine. Kao dio proslave nesvakidašnje obljetnice, organizatori ADE Pro Conference vraćaju u temeljnu bazu – Felix Meritis.

Između 1999. i 2016. godine u toj se zgradi održalo čak 18 izdanja ADE-a, a kako se prostor radi renovacije bio na nekoliko godina zatvorio, sve je bilo preseljeno u DeLaMar Theater. Direktor ADE-a Meindert Kennis smatra da je upravo Felix Meritis uvelike zaslužan za rast konferenciju u industrijskog giganta kakva je danas, a sudirektor Jan-Willem van de Ven kaže kako povratak na voljenu lokaciju ovo izdanje čini “ekstraspecijalnim”.

Od starta 1996. godine ADE je narastao u vodeće svjetsko okupljanje elektroničke muzičke industrije, na koje dolaze izvođači, muzičari, akademici, govornici, fanovi i svi ostali. Od prvotnih 300 delegata i 30 DJ-eva na tri lokacije, ADE danas okuplja gotovo 400 tisuća posjetitelja koji na 1000 različitih evenata mogu poslušati 2500 izvođača i 600 govornika u preko 200 klubova.

Uskoro stižu i nove vijesti o ovogodišnjem ADE-u, a ako ste nestrpljivi, najažurnije se apdejtaju OVDJE.