Naš novi heroj besplatno dijeli i dostavlja marihuanu za vrijeme karantene

Uslugu je dodatno pojačao za međunarodnu svetkovinu ljubitelja trave - 20. travnja

Postoje li pravi heroji u doba svjetske epidemije koronavirusa, ne računamo li medicinare na prvoj crti borbe protiv zloglasnog virusa, to su svakako ljudi koji se na razne načine trude osigurati nam što normalnije funkcioniranje barem približno onim okvirima na koje smo se bili navikli. Koliko redovito uživanje marihuane spada u nužnosti, svakako možemo raspravljati, no jedan se Englez svojim aktivizmom brine da ni ljubitelji trave ne ostanu zakinuti.

Mančesterski producent Outlaw gradom se vozi u svojem kombiju i dostavlja gratis marihuanu, toaletni papir i dezinficijense ljudima koji nisu u stanju napuštati svoje domove, bilo to zbog bolesti, starosti ili nečega trećeg. Nakon što je Vice prije desetak dana objavio prvi intervju s ovim herojem, zatrpale su ga još tisuće zahtjeva za njegovim uslugama, a ponudu je čak i proširio izvan granica Manchestera.

Za 20. travnja, odnosno 4/20, Outlaw je tako podijelio čak, logično, 420 brižno popunjenih paketa pomoći, iako je potražnja bila mnogostruko veća. No jedan čovjek ne može sve obaviti sam, koliko god se činilo da Outlaw obavlja i više nego što bi sam mogao netko drugi. Nove informacije o ovom pothvatu pročitajte u novom intervjuu.

https://www.instagram.com/p/B5im9LchbqW/