Dizajnirano ultramoderno zaštitno odijelo za rejv u vrijeme pandemije

Je li ovo budućnost?

Kreativni studio Production Club iz Los Angelesa predstavio je svoj dizajn za zaštitno odijelo Micrashell Futuresuit. Riječ je o futurističkom odijelu namijenjenom za sigurno partijanje jer štiti od svih pandemija – naravno, cijeli je projekt motiviran aktualnom svjetskom epidemijom koronavirusa.

Micrashell-Futuresuit-Production-Club_9_1200

Futuristički kreativci studija iz L.A.-a u svijetu su muzike dosad bili poznati po interaktivnim instalacijama i svjetlosnim efektima koje su dizajnirali za nastupe izvođača kao što su Skrillex, SOPHIE ili Grimes, a kako je muzika uslijed epidemije stavljena na svojevrsnu pauzu, svoje su ideje usmjerili rješavanju problema sigurnog rejvanja u nesigurnim okolnostima.

Micrashell-Futuresuit-Production-Club_1_1200

Odijelo pruža potpunu zaštitu, ali bez nužnosti društvenog distanciranja: postoji integriranost mobitela, omogućeni su vapeanje i konzumiranje pića, komunikacija se odvija bez problema, a kompatibilno je sa subwooferima soundsystema. Zasad, riječ je samo o dizajnu, ali potraje li ova paralizirajuća sigurnosna situacija na svijetu još neko vrijeme, možda ga zaista postane nužno i proizvesti.

Micrashell-Futuresuit-Production-Club_2_1200 Micrashell-Futuresuit-Production-Club_3_1200 Micrashell-Futuresuit-Production-Club_4_1200 Micrashell-Futuresuit-Production-Club_5_1200 Micrashell-Futuresuit-Production-Club_6_1200 Micrashell-Futuresuit-Production-Club_7_1200 Micrashell-Futuresuit-Production-Club_8_1200

Više informacija o odjelu potražite OVDJE.