Inaverse i MaRLo vode vas na trance avanturu u virtualni svijet

U subotu 18. i u nedjelju 19. srpnja održat će se dvije ture virtualnog partijanja, a ulaznice na prodaju idu sljedećeg tjedna, u utorak 23. lipnja

Virtualna platforma Inaverse i trance majstor MaRLo odlučili su olakšati apstinencijsku krizu koju partijaneri diljem svijeta osjećaju uslijed još uvijek aktivnog moratorija na normalno partijanja donesenog u svrhu šire borbe protiv daljnjeg širenja svjetske epidemije koronavirusa. U subotu 18. i u nedjelju 19. srpnja održat će se dvije ture virtualnog partijanja, a ulaznice na prodaju idu sljedećeg tjedna, u utorak 23. lipnja.

Iako je u većini saveznih država Australije zabrana masovnih okupljanja još uvijek na snazi, australski Nizozemac MaRLo zabavljat će okupljene u virtualnom svijetu svojim prvim interaktivnim online 3D iskustvom, u koje su fanovi pozvani doći, kreirati personalizirane avatare, družiti se s prijateljima te upoznavati ostale okupljene.

Najmoderniju produkciju i dizajn virtualnog svijeta nudi Inaverse, platforma kreirana u suradnji s liderima industrije evenata kako bi publika u live eventima mogla uživati virtualnim načinom. Cjelokupno iskustvo može se doživjeti VR headsetom ili preko PC-ja, no omogućeno će biti i samo gledanje u view-only modu na mobilnim telefonima, što je ipak najmanje zabavna varijanta. Sve je dizajnirao Matt Chromatic, ikona s desetljećima iskustva u dizajniranju stejdževa, među kojima se svakako ističe rad obavljen za festival Electric Daisy Carnival.

U čudesnom svijetu koji je Inaverse kreirao istom platformom koja je stvorila zapanjujuće virtualne svjetove sjajnoga filma “Ready Player One” velikog Stevena Spielberga svoje ćete avatare moći personalizirati do najsitnijih detalja, uključujući i distinktivne plesne pokrete kojima ćete ostalima jasno obznaniti tko je vladar podija, dok VIP-nadogradnja omogućuje i zabavu tipa plesnih battleova, ali i upoznavanja festivalskih headlinera u posebnim prostorima te izvršavanja različitih zabavnih potraga i zadataka.

Registriraj se na službenoj stranici Inaverse.