Klubovi na Ibizi ovog se ljeta neće otvoriti

A lako je moguće da se takva situacija produlji i duboko u 2021. godinu

Lokalni list Diario de Ibiza objavio je kako se klubovi na tom partijanerskom otoku ove godine sigurno neće otvoriti, a njihovo bi zaključavanje moglo potrajati i duboko u sljedeću godinu. Naravno, ako se kojim slučajem cjepivo protiv koronavirusa nenadano pojavi, ta će se odluka promijeniti, ali šanse za to očito ne postoje.

Iako se udruga klubova i noćnih barova borila da im se dopusti otvaranje uz pridržavanje preporučenih epidemioloških mjera, balearske vlasti su ipak odlučile da od toga svega ove godine nažalost neće biti ništa. Kako se činilo da se situacija razvija u dobrom smjeru, neki su klubovi počeli i prodavati ulaznice za neke evente, no ispalo je da se račun radio bez krčmara.

View this post on Instagram

#ushuaiaibiza

A post shared by Ushuaïa Ibiza Beach Hotel (@ushuaiaibiza) on

Ushuaïa i Hï Ibiza su prvi veliki klubovi koji su javno objavili da se ove godine neće otvarati za publiku, zajedničkim priopćenjem na Instagramu: “Teška srca moramo objaviti da ovog ljeta neće biti nikakvih događaja u našim klubovima. Ovo je očito težak udarac za sve nas, ali razumijemo kako je ovo ispravna odluka uzimajući u obzir situaciju stvorenu covidom-19.”

Čini se kako mi u Hrvatskoj imamo više sreće jer na Zrću je sezona otvorena, AWAKE je upravo najavio najveći trance lineup ovog ljeta.