Ekskluzivne premijere Exit Life Streama pratite i na Klubikonu

Nastupali su Carl Cox, Charlotte de Witte, Adam Beyer, Nina Kraviz, Ben Klock, Paul van Dyk, Black Coffee i mnogi drugi, a snimke u večernjim terminima, u dva produžena vikenda od 17. do 27. rujna, možete pratiti i na Klubikon Facebook stranici

Nakon četiri fantastična dana na Petrovaradinskoj tvrđavi, Exitov Life Stream, projekt realiziran u partnerstvu sa Svjetskim programom za hranu Ujedinjenih naroda, najvećom humanitarnom organizacijom na svijetu, sprema se izaći pred višemilijunski auditorij širom planete. U dva produžena vikenda, od 17. do 20. te od 24. do 27. rujna stižu ekskluzivne premijere s prostora vodeće svjetske elektronske pozornice, mts Dance Arene, na kojoj su nastupili neki od najvećih elektronskih izvođača, među kojima su Carl Cox, Charlotte de Witte, Adam Beyer, Nina Kraviz, Ben Klock, Paul van Dyk, Ofenbach, Mahmut Orhan, Satori live, Black Coffee, i mnogi drugi.

Prvi vikend: 17 – 20. rujan
Četvrtak 17. rujan predstavit će setove Carl Coxa, Ilije Djokovića i Laga, a petak Ofenbach, Buraka Yetera i dvojca Divolly & Markward. Za subotu 19. rujna spremljeni su strimovi Nine Kraviz, Marka Nastića i Space Motiona, a za nedjelju sjajni Black Coffee, DJ Tennis i Coeus.

Drugi vikend: 24 – 27. rujan
Druga nedjelja započet će u četvrtak 24. rujna specijalnim setom iznenađenja, nakon kojeg slijede Marcel Dettmann i Tijana T. U petak stižu snimci nastupa Mahmuta Orhana, Paul van Dyka, Vantiz i Lady Lee, dok su u subotu upisani Adam Beyer, Ben Klock i Ece Ekren s kojom je nastupila i Milica Majstorović. Finalna večer online izdanja Life Streama rezervirano je za izuzetne setove Satori live i Hot Since 82, da bi se sve završilo snimkom specijalnog back2back nastupa Kristijana Molnara i After Affair.

Najveći globalni festivalski strim event ovog rujna pokrit će tako dva duga vikenda od sredine mjeseca sa snimkama koje će uvijek počinjati simbolično u 20:20. Svi strimovi moći će se pratiti na službenoj stranici, You Tube kanalu i Facebook stranici EXIT festivala, na web stranici Life Stream, kao i na Klubikon Facebook stranci.

Tijekom online izdanja emitirat će se video materijali i poruke koje govore o ekološkoj misiji projekta i radu Svjetskog programa za hranu Ujedinjenih naroda, dok će između nastupa biti predstavljene i brojne kulturne i turističke znamenitosti Novog Sada i Srbije. Također, publika će biti pozvana da donira direktno Svjetskom programu za hranu Ujedinjenih nacija putem njihovih službenih stranica.