Paul Kalkbrenner, Solomun i Paul van Dyk na proslavi 20. godišnjice EXIT festivala

Solomun će po prvi put na Petrovaradinskoj tvrđavi odraditi 4-satni set, a dolazi i trap zvijezda Shek Wes

Svoje nastupe na velikoj proslavi 20. godišnjice dvostrukog europskog festivalskog prvaka upravo su potvrdili neki od ključnih aktera svjetske elektroničke i trap scene, od kojih premijerno na EXIT u Novi Sad stižu Sheck Wes, Honey Dijon i Paul van Dyk, a uz njih i Paul Kalkbrenner, Nina Kraviz te Solomun, koji ekskluzivno za jubilarni EXIT po prvi put donosi svoj specijalni 4-satni set!

Uz navedene headlinere na Petrovaradinsku tvrđavu od 8. do 11. srpnja 2021. stižu i 999999999 live, Juliana Huxtable, Francois X, Onyvaa live, Bokee, Monosaccharide, kao i VTSS b2b SPFDJ, kako bi svi zajedno pojačali tri velike pozornice EXIT festivala – Main Stage, Dance Arenu i No Sleep Novi Sad. Oni će se na tvrđavi pridružiti dugačkom popisu već objavljenih svjetskih i regionalnih izvođača kao što su Tyga, David Guetta, DJ Snake, Eric Prydz b2b Four Tet, Boris Brejcha, Sepultura, Metronomy, Marky Ramone, Laibach, Dax J, Kobosil, Denis Sulta, Coeus, Space Motion, Ilija Djoković, Lag i Insolate.

Sve ulaznice kupljene za EXIT 2.0 vrijede i za festivalsko izdanje 2021. i, osim činjenice da su nabavljene po najpovoljnijoj cijeni od čak 50% popusta u odnosu na finalni iznos, svi koji su zadržali ulaznice, njih 82%, ulazi u bubanj za osvajanje nagrada kao što su Doživotna ulaznica za EXIT, propusnica za pristup pozornici mts Dance Arene, pretvaranje regularne ulaznice u VIP ulaznicu, EXIT modni paketi i majice. Također, svim ovim kupcima bit će omogućeno i 20% popusta na EXIT majice i suvenire po osobnom izboru.

U prodaji se trenutno nalazi ograničen kontingent ulaznica za EXIT festival 2021 po promo cijeni od 495 kn i uz uštedu od 40% u odnosu na finalnu cijenu. Ulaznice se mogu nabaviti putem službene web stranice exitfest.org i prodajne mreže Entrio.hr.