Moodymann, Palms Trax i Keinemusik novi su rezidenti u videoigri GTA

Muzička je to pratnja najvećeg apdejta u povijesti GTA-a, u kojem igrači odlaze na dobro čuvani karipski otok Cayo Perico

Proizvođač videoigara Rockstar Games kreirao je virtualni noćni klub u najnovijem apdejtu za Grand Theft Auto Online. The Cayo Perico Heist tako se može pohvaliti i klubom koji se zove The Music Locker, a njegovi će rezidenti biti rado viđena DJ lica – Moodymann, Palms Trax i Keinemusik. Njihovi će digitalni avatari igrače zabavljati njihovim unaprijed pripremljenim i snimljenim setovima.

Moodymann vrti svoj prepoznatljivi miks soula, techna i disca, uz pratnju plesača, Keinemusik osigurava ljetne vibre za široke otvorene prostore, a Palms Trax donosi najsvježije trake britanskog undergrounda te house stare škole. Klub u kojem nastupaju smješten je ispod Diamond Casina. Sve to muzička je pratnja najvećeg apdejta u povijesti GTA-a, u kojem igrači odlaze na dobro čuvani karipski otok Cayo Perico.

Nastavak je ovo dorade GTA Online: After Hours, u kojoj su kao rezidentni DJ-evi noćnog kluba bili predstavljeni The Blessed Madonna (nekad zvana The Black Madonna), Solomun, Dixon i Tale Of Us. The Blessed Madonna u tadašnjem je traileru čak i opalila policajca šakom u glavu! The Cayo Perico Heist besplatan je uz svaku kopiju GTA V, a do 15. ovog mjeseca nabavljiv je za PlayStation 4, Xbone One i PC.