Kako je u zlatno doba partijala Ibiza pokazuje nova knjiga fotografija

Više od 100 fotografija prikazuje razigrani hedonizam klubova kao što su Ku, Amnesia, Pacha ili Cafe del Mar

Iako Ibiza ni do danas nije izgubila ništa od svoje atraktivnosti, šarma i privlačnosti – osim što je, kao i sve ostale lokacije, zbog koronavirusa ove godine morala pauzirati s partijanjem – mnogi će još uvijek s velikim nostalgičnim uzdahom pričati o njezinim zlatnim danima. Osamdesete godine prošlog stoljeća su, kažu oni koji su ih proživjeli na Ibizi, bile ludilo, a sada se i mi koji nismo bili tada i ondje u to možemo uvjeriti knjigom “Ibiza ’89”.

Knjiga je to koja sakuplja fotografije partijanja na Bijelom otoku osamdesetih, a njih više od 100 prikazuje razigrani hedonizam klubova kao što su Ku, Amnesia, Pacha ili Cafe del Mar, dok se na njima kočopere mnoga neznana lica, ali i slavne face kao što je Boy George. Predgovor je napisala slavna house legenda Terry Farley, a uvod Dave Swindells, koji je fotke i okinuo tijekom tjednog boravka na Ibizi u to doba.

Kako je naklada trenutno ograničena na samo 1000 komada, trebali biste požuriti želite li biti sigurni. Nije loš božićni poklon, ha?