Kristen Knight se otvorila i ispričala kako ju je Erick Morillo silovao

Do sada skrivena pod zahtjevom anonimnosti poznata je house DJ-ica Kristen Knight sada u javnost istupila svojim imenom i prezimenom

Neposredno prije smrti Ericka Morilla mnogo je žena iz svijeta elektronike i glazbene industrije počelo dijeliti svoje priče o seksualnom napastovanju koje je preminuli DJ nad njima vršio. Deset različitih slučajeva seksualnog i fizičkog nasilja istraživalo se protiv njega, a prije nego što se trebao pojaviti na sudu umro je od slučajnog predoziranja.

Do sada skrivena pod zahtjevom anonimnosti poznata je house DJ-ica Kristen Knight, djevojka Rogera Sancheza, prijatelja i kolege DJ-a Ericka Morilla, sada u javnost istupila svojim imenom i prezimenom te u intervjuu Ellie Flynn ispričala svoje neželjeno iskustvo s predatorom kada su krajem prošle godine zajedno nastupali na privatnom partyju u Miamiju. Iako je na kraju večeri nedvosmisleno odbila Morillovo nabacivanje, kasnije se probudila gola uz Morilla, također golog. On je kasnije zanijekao te optužbe, ali je bris sadržavao njegov DNK.

Ispričala je kako je Morillo nerijetko manipulirao emocijama kako bi omekšao žene koje su ga pokušavale odbiti. Jednom je prigodom na Kristenino jasno odbijanje ponašanje promijenio u neprijateljsko pa se poslije plačući ispričavao, što ju je natjeralo da se zabrine za njegovo stanje te ostane s njim iako je planirala otići. Kad je kasnije popila dva piva, to je pokrenulo događaje koji su rezultirali gore opisanim silovanjem.