Policija prekinula ilegalni rejv, a ekipa se pita: Koronavirus? Što je to?

Tvrdeći da apsolutno nikad ne gledaju vijesti pa shodno tome nemaju pojma što se zbiva u svijetu pokušali su se izvući bez posljedica

Rejveri koji su prošli vikend posjetili ilegalni rejv u Basingstokeu u britanskom Hampshireu policajcima koji su ih došli rastjerati tvrdili su kako nisu bili svjesni da na svijetu postoji ikakva pandemija jer “nikada ne gledamo vijesti”. Službenici lokalne policije oko 20:30 u subotu su bili pozvani prekinuti nedozvoljeno okupljanje pa su se bili primorani suočiti s takvim biserom pokušaja opravdavanja. Istraga će pokazati tko je odgovoran za organizaciju.

Iako donekle aplaudiramo originalnom pokušaju muljanja, treba podsjetiti kako je koji već po redu val epidemije koronavirusa u punom jeku i u Velikoj Britaniji, koja posljednjih dana redovito bilježi rekordne dnevne brojeve smrti oboljelih od covida-19 i novih zaraženih. Stoga vrijeme svakako nije ni za kakvu zajebanciju, na što je upozorila i policija pozvavši ljude da sve ovo što se na epidemiološkom planu zbiva na cijelom svijetu shvate izrazito ozbiljno.