Swedish House Mafia radi u studiju, a Dave Clarke im se ruga na Facebooku

Dok se cijeli EDM svijet veseli, techno barun baš i nije zadovoljan

Sudeći prema pomalo tajanstvenim i kriptičnim sadržajima koje su njihovi menadžer Max Holmstrand i umjetnički direktor Alexander Wessely nedavno objavili na društvenim mrežama, čini se kako se slavni trojac Swedish House Mafia vraća u studio. Nije da se to baš može sa sigurnošću razabrati iz priloženog, ali fanovima je već to bilo dovoljno da krenu u misiju dešifriranja gonjenu nadom u povratak.

New SHM ID? from SwedishHouseMafia

This is the same studio from yesterday… Max Holmstrad posted this to his story. from SwedishHouseMafia

Swedish House Mafiji to, k tome, ne bi bio prvi put da buduće projekte prvo najavljuje neizravnim naslućivanjem – 2018. misterioznim su porukama signalizirali reunion na Ultri, a sličnim su taktikama često najavljivali i svoje nastupe. No za poruke Holmstranda i Wesselog nisu se zakačili samo fanovi nego i bendov engleski kolega Dave Clarke, koji se u komentarima objave o vijesti na Facebooku DJ Maga narugao SHM-u.

“Kvragu, prošle godine svijet je počeo zacjeljivati, a sada je tek veljača i već ovo, ne izgleda dobro za ovu godinu”, zajedljivo je komentirao Clarke, techno barun koji se po nekim izvorima smatra DJ-em koji je do sada od muzike zaradio najviše. Slavni prznica već se u nekoliko navrata negativno izjašnjavao o EDM-u.

I nova muzika Swedish House Mafije, i novi sukobić na sceni? Bit će zabavno!