Najavljen trodnevni rejv u vijetnamskoj špilji Mo Luong

U gradu tri sata udaljenom od vijetnamske prijestolnice Hanoi održat će se rejv pod zemljom

Želju da pobjegnemo od opasnog svijeta punog koronavirusa i da opet zapartijamo kao nekad upravo smo dobili priliku ispuniti na pomalo neočekivanom, a i, ruku na srce, dalekom mjestu. Naime, noćni klub Savage iz vijetnamskoga glavnoga grada Hanoija upravo je najavio event Savage Re(treat), koji će se od 2. do 5. travnja odvijati u tri sata udaljenom gradu Mai Chau.

Zašto baš ondje? Pa zato što se u njegovoj neposrednoj blizini nalazi slavni špiljski kompleks Mo Luong, koji će se ovom prigodom prerušiti u klub i postati poprište trodnevnog – točnije tronoćnog! – rejva. Zasad su na popisu DJ-eva potvrđeni rezidenti kluba Savage – Di Linh, Miya, Rifain, Ouissam, Zwi i Khoi Mai – a očekuje se najava još imena koja će zabavljati okupljene.

“Ideju Savagea želimo odvesti na drugu lokaciju izvan Hanoija, kako bismo umjetnost, muziku, ljude i prirodu ujedinili u cjelovitom iskustvu. To je vikend kada možete uživati u prekrasnom vremenu, svježem zraku i veličanstvenim prirodnim ljepotama Sjevera danju, a noću će se podij napuniti ljudima, zvukom i energijom koji jamče da ćete se zabaviti kao nikad u životu”, najavljuju organizatori na stranicama festivala.