Serija fotografija prikazuje 40 londonskih klubova usred karantene

fabric, XOYO, The Cause, E1, Tobacco Dock, Phonox, 93 Feet East, Corsica Studios...

Fotografski projekt Let Us Dance za cilj ima dodatno osvijestiti negativan utjecaj pandemije koronavirusa i krize njome izazvane na industriju zabavu i noćne klubove, a smjera prikupiti sredstva za udruge Night Time Industries Association. Suosnivači kolektiva Khroma Jake Davis i Rob Jones tijekom su lockdowna fotografijama dokumentirali atmosferu 40 legendarnih londonskih klubova, koji od ožujka prošle godine zjape prazni.

Davis i Jones su klubove uglavnom fotografirali u satima kada bi u njih inače počeli ulaziti rejveri, kako bi naglasili taj još uvijek neshvatljivi raskorak onoga što sad živimo i onoga na što smo do lani bili naviknuti. Printeve tih fotografija polijepili su diljem Londona kako bi pokrenuli prikupljanje novčanih sredstava za NTIA. Određene najave kako bi se dio industrije zabave uskoro mogao početi otvarati pobudio je nestrpljenje i optimizam kod publike pa ove fotke služe i kao pojačivač uzbuđenja.

Posteri vrhunske kvalitete se za trideset funti po komadu mogu preko Khroma Collectivea nabaviti OVDJE, a neki od ovjekovječenih klubova su i Art Caffe , Corsica Studios, Dalston, Superstore, Earth, Electric Brixton, fabric, Fold, Great Suffolk Street, Heaven, Night Tales, Oval Space, Pickle Factory, Proud Embankment, The Jazz Cafe, The Vaults i Union. 40 posto svake transakcije ide na računa NTIA-a.

Uza sve pohvale ovom zanimljivom projektu, ipak se svesrdno nadamo da će se potreba za slični inicijativama što prije potpuno dokinuti. 

Art Caffe 

Corsica Studios 

Dalston Superstore 

Earth 

Electric Brixton 

fabric 

Fold 

Great Suffolk Street 

Heaven 

Night Tales 

Oval Space 

Pickle Factory 

Proud Embankment 

The Jazz Cafe 

The Vaults 

Union