Moby najavio dokumentarac o svojem životu “moby doc”

U filmu koji stiže 28. svibnja sudjeluju i David Lynch, Gary Baseman i ostali

Slavni revolucionar elektronike Moby u nedavnom je intervjuu koji je dao za britanski The Guardian u moru zanimljivih stvari dao i jednu ekskluzivnu najavu.

“Posljednje četiri godine također radim na filmu ‘moby doc’, jedinstvenom i idiosinkratičnom filmu o svom životu, svom aktivizmu i svojoj glazbi. Jedan od ciljeva u stvaranju bio je pokušati napraviti iskren i malen glazbeni dokumentarac, nekonvencionalan i nimalo nalik drugim glazbenim dokumentarcima. Pretpostavljam da smo to uspjeli”, najavio je Moby.

Film koji će se objaviti 28. svibnja režirao je Rob Gordon Bralver, a u priči o 30-godišnjoj karijeri američkog glazbenika sudjeluju i brojni drugi umjetnici kao što su David Lynch, Julie Mintz, Gary Baseman, Laura Dawn, Apollo Jane i ostali.

Hoće li film adresirati i brojne zanimljive događaje o kojima je Moby pisao u svojim memoarima “Porcelain: A Memoir” i “Then It Fell Apart”, kao to da je doslovno jeo ecstasy za doručak, ili će donijeti nešto sasvim novo, tek ćemo vidjeti, no čini se kako legendarni muzičar itekako želi svoditi račune svog života.