Preko 200 DJ-eva će pokušati oboriti svjetski b2b rekord

Trenutni rekord, ostvaren u Sydneyju u Australiji, iznosi 147

Za subotu 31. srpnja u Manchesteru je najavljen nesvakidašnji događaj na kojem će se pokušati ostvariti isto tako nesvakidašnji pothvat. Gradski Kable Club, šef Warehousea Projecta Sacha Lord, DJ Paulette i brend Kaluki ugostit će pokušaj obaranja svjetskog rekorda najvećeg broja DJ-eva koji će svirati back-2-back nastup u jednoj sesiji. Sve se radi u svrhu prikupljanja sredstava za udrugu MIND, koja se brine o mentalnim pacijentima.

Sadašnji rekord iznosi 147, a ostvaren je u australskom Sydneyju. Kao grad dugačke i značajne elektroničke tradicije, Manchester to planira nadmašiti obilato – na nastupu se očekuje preko 200 majstora gramofona! Manchester je to, zapravo, jednom već i napravio, ali se nastup 182 DJ-a održan 2019. godine zbog tehnikalija i propusta u prijavi nije službeno ustoličio kao novi svjetski rekord.

Organizatori još uvijek kriju popis imena koja će nastupiti, ali prilično je izvjesno kako event ovakvog dosega i zamaha ne može proći bez sudjelovanja najglasovitijih gradskih imena, kao i zvjezdanih gostiju. Ulaz će biti slobodan uz prethodnu registraciju, a svatko tko želi biti dio svjetskog rekorda i zavrtjeti koju traku može se prijaviti OVDJE.