Xistence festival dovodi najjača imena psytrance scene na Zrće

Ljeto povratka starom partijanju predvode psytrance majstori Astrix, Avalon, Tristan, Skazi, Ace Ventura i GMS

Ljeto u koje smo zakoračili barem temperaturama, ako još uvijek ne i datumski, obećava vratiti partijanje na kakvo smo bili itekako navikli prije svjetske epidemije koronavirusa, i ne sluteći da ćemo ga se ikad morati odreći. Jedan od prvih festivala koji će partijanersku plažu Zrće ponovo promovirati u rejversku metropolu je psytrance okupljanje Xistence, koje se odvija od 12. do 15. sljedećeg mjeseca (srpnja).

Prije najavljenima Astrixu, Avalonu i Tristanu friškom se objavom lajnapa pridružuju i Ace Ventura, ESP, Mad Tribe (kombinacija Mad Maxx i Space Tribe) i ostali, među kojima su i GMS, KillerWatts (specijalni projekt Avalona i Tristana), Morten Granau, Skazi, Talpa i Zyce. Zvuči zaista sjajno, a svakoga od njih moći ćete slušati u klubovima Kalypso i Noa za manje od mjesec dana.

Ponedjeljak 12. srpnja, Kalypso: GMS, Skazi, Talpa, Zyce, Amnesiaxc, Darko, Goa Jonas

Utorak 13. srpnja, Noa: Animato, Astrix, Electric Universe, ESP, Out of Orbit, Azgeir, Danger & Beyond Boohna, DJ Nesho, SkyVibes, Val Vashar

Srijeda 14. srpnja, Kalypso: Ace Ventura, Mad Maxx, Mad Tribe, Morten Granau, Space Tribe, Back2Basic. Johan, OxyFlux, Woos

Četvrtak 15. srpnja, Noa: Avalon, KillerWatts, Mr Black, Tristan, CrasyRus, Fullip, Nick Psarros

Želite li svoj upad i smještaj osigurati na vrijeme, to možete učiniti OVDJE, ali svakako požurite jer sigurno niste jedini zainteresirani.