Paul Kalkbrenner remiksirao vlastitu ženu

9. srpnja bit će objavljena kompilacija čak devet zvjezdanih remiksa hita "Techno Monkey" iz 2016. godine

Njemački techno velikan Paul Kalkbrenner primarno je poznat po originalnom radu, koji tek tu i tamo začini sjajnim remiksima, a njegova najnovija prerada svakako se ističe i u takvom katalogu jer je ovo prvi put da je sa svojom suprugom Siminom Grigoriu surađivao i na profesionalnom planu. To mu je drugi ovogodišnji remiks, nakon što je ranije svojim hipnotičkim dodirom pojačao singl “Invisible” francuskog producenta NTO-a.

Sada se bacio na svoje viđenje kultnog hita “Techno Monkey” iz 2016. godine, koji je Simina izbacila za svoj vlastiti lejbl Kuukou i koji je svjetskim plesnim podijima bio eksplodirao poput atomske bombe. Pet godina poslije porinuća ona je najavila poseban projekt koji će kompilirati čak devet zvjezdanih remiksa spomenute trake, a uz remikse producentica Camea i Hito, na EP-ju “Techno Monkey Remixed Vol. 1” 9. srpnja bit će objavljen i remiks Simininog supruga Paula.

U njemu Kalkbrenner u traku svoje supruge ubrizgava berlinski techno stil koji mu i inače teče kroz vene, pun industrijskih i odzvanjajućih zvukova koji postaju sve frenetičniji što traka dalje odmiče, a ne zaboravljaju se ni melodični pasaži, nužni za predah prije finalne detonacije.