Provjerite tko je osvojio ulaznice za psytrance festival Xistence na Zrću

Psytrance ludilo predvode majstori Astrix, Avalon, Tristan, Skazi, Ace Ventura i GMS

Jedan od prvih festivala na partijanerskoj plaži Zrće je psytrance okupljanje Xistence, koje se odvija od 12. do 15. srpnja u superklubovima Noa i Kalypso.

Psytrance ludilo predvode majstori Astrix, Avalon, Tristan, Skazi, Ace Ventura i GMS. Zvuči zaista sjajno. Provjerite kompletni lineup i tko, gdje i kad nastupa:

Ponedjeljak 12. srpnja, Kalypso: GMS, Skazi, Talpa, Zyce, Amnesiaxc, Darko, Goa Jonas

Utorak 13. srpnja, Noa: Animato, Astrix, Electric Universe, ESP, Out of Orbit, Azgeir, Danger & Beyond Boohna, DJ Nesho, SkyVibes, Val Vashar

Srijeda 14. srpnja, Kalypso: Ace Ventura, Mad Maxx, Mad Tribe, Morten Granau, Space Tribe, Back2Basic, Johan, OxyFlux, Woos

Četvrtak 15. srpnja, Noa: Avalon, KillerWatts, Mr Black, Tristan, CrasyRus, Fullip, Nick Psarros

Preko službenog sajta se mogu dobiti sve informacije i kupiti ulaznice te rezervirati smještaj za uživanje u četiri dana.

Dobitnica 1×2 standardne ulaznice je Martina Zagar.

Dobitnik 1×2 standardne ulaznice Musić Haris.

Dobitnica 1×5 VIP ulaznica je Ana Magdalena Staničić.

Napomena, ulaznice dobivene na nagradnoj igri nisu prenosive. Dobitnici se moraju javiti u inbox na Klubikon Facebook stranicu u roku od 24 sata, a ukoliko se ne jave izvlačimo nove dobitnike.

Zbog velikog interesa za nagradnu igru odlučili smo kao medijski partner festivala dati 30 posto popusta na limitirani broj jednodnevnih i festivalskih ulaznica, što je ušteda od 100 do 200 kuna, a sve što trebaš napraviti je prilikom kupnje upisati kod KLUBIKON30. Vidimo se na Zrću!