Doručkujte žitarice i svirajte sintesajzer koji stiže na kutiji

Reese's Puffs radi i na dizajnu pravoga pravcatog sintesajzera koji će vizualno nalikovati na kutiju žitarica

Popularni američki proizvođač žitarica za doručak Reese’s Puffs nedavno je znatno inovirao ponudu kartonskih kutija u kojima taj omiljeni jutarnji proizvod biva pakiran. Personalizirani sintesajzer nalazi se na poleđini kutije, a svira se tako da se pojedini komadići žitarica postave na nju pa se preko aplikacije proširene stvarnosti koriste za stvaranje muzike na sajtu PuffsFX.com.

Kartonske kutije ove namirnice odvajkada su sadržavale različite zagonetke ili dodatke za izrezivanje i naknadno spajanje, ali ovim je ipak učinjen korak dalje, a kompanija je razvila tri različita sintića: The Crunchy Drum Machine, The Creamy Lead Synth i The Chocolatey Bass Synth. Trake koje kreativni producenti slože za dobro jutro mogu se podijeliti preko unaprijed pripremljenih Reeseovih videosnimki.

No to nije sve jer uz ove sintiće proširene stvarnosti Reese radi i na razvoju pravoga pravcatog sintesajzera RP-PRO, koji će, u obrnutom postupku, vizualno izgledati kao kutija žitarica i čiji će kontroleri u gumbi biti inspirirani različitim Reeseovim proizvodima. Neće se, doduše, moći nabaviti na slobodnom tržištu, nego će biti predani samo odabranim izvođačima.